NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Barrel sauna's van Reindeer

Treed binnen in de wellnesswereld van barrel sauna's... Reeds meer dan 10 jaar produceert Reindeer sauna’s die tot de verbeelding spreken. Ze worden steeds met de hand gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Uit deze filosofie kwamen de barrelsauna’s voort. Dit unieke saunaconcept brengt heerlijk genieten, in het comfort van uw eigen huis en tuin, binnen handbereik!

Ronde barrel sauna

De barrel sauna's van Reindeer zijn van topkwaliteit en vormen de echte eyecatcher in uw tuin. De sauna barrels zijn gemaakt van rood ceder hout, wat ideaal is voor buitensauna's vanwege de minimale reactie op temperatuur- en weersveranderingen. Zo bent u verzekerd van jarensauna plezier!

 

De ronde vorm van de barrel sauna zorgt voor een geweldige en uiterst comfortabele sauna-ervaring. Dankzij de ronde vorm circuleert de warme lucht perfect in de barrel. Bovendien zorgt deze vorm er ook voor dat u 23% minder moet verwarmen, wat dus betekent dat u, én energie bespaart, én tijd bespaart!

sauna barrel tuin
De eyecatcher in uw tuin!

Canopy barrel sauna

Bent u van het principe, charme primeert? Dan zijn de sauna barrels uit de Canopy reeks echt iets voor u! De canopy versie heeft langs de buitenzijde extra bankjes. Ideaal dus om uw drankje of badjas op te plaatsen.

Non-canopy barrel sauna

Wilt u toch liever alle beschikbare ruimte benutten? Dan kiest u best voor de sauna barrels uit de non-canopy collectie! De non-canopy versie van de barrelsauna heeft geen extra bankjes aan de buitenzijde. Hier wordt de maximale binnenruimte benut.

barrel sauna met bankje
Canopy sauna barrel
sauna barrel non-canopy
Non-canopy barrel sauna

Elke Reindeer barrel sauna...

Elke Reindeer barrel sauna bestaat zoals eerder gezegd uit rood ceder hout. De Reindeer sauna barrels worden geleverd met een standaard elektrische kachel of een houtkachel, te kiezen door de klant. De cabine is zo afgewerkt dat nagels en schroeven perfect verdwijnen onder de roestvrij stalen banden rond de barrel sauna. De cabines zijn eenvoudig monteerbaar en worden steeds geleverd met een bijbehorende zandloper, sauna emmer en thermometer.

 

Wilt u deze barrel sauna's van dichtbij bewonderen? Dat kan! Elke Gervi showroom heeft een sauna barrel exemplaar uitgestald in de showroom. Kom dus gerust eens langs en geniet van echt sauna plezier. U vindt ook meer informatie en prijzen in de webshop!

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws