Barrel sauna's van Reindeer

Treed binnen in de wellnesswereld van barrel sauna's... Reeds meer dan 10 jaar produceert Reindeer sauna’s die tot de verbeelding spreken. Ze worden steeds met de hand gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Uit deze filosofie kwamen de barrelsauna’svoort. Dit unieke saunaconcept brengt heerlijk genieten, in het comfort van uw eigen huis en tuin, binnen handbereik!

Ronde barrel sauna

De barrel sauna's van Reindeer zijn van topkwaliteit en vormen de echte eyecatcher in uw tuin. De sauna barrels zijn gemaakt van rood ceder hout, wat ideaal is voor buitensauna's vanwege de minimale reactie op temperatuur- en weersveranderingen. Zo bent u verzekerd van jarensauna plezier!

 

De ronde vorm van de barrel sauna zorgt voor een geweldige en uiterst comfortabele sauna-ervaring. Dankzij de ronde vorm circuleert de warme lucht perfect in de barrel. Bovendien zorgt deze vorm er ook voor dat u 23% minder moet verwarmen, wat dus betekent dat u, én energie bespaart, én tijd bespaart!

Canopy barrel sauna

Bent u van het principe, charme primeert? Dan zijn de sauna barrels uit de Canopy reeks echt iets voor u! De canopy versie heeft langs de buitenzijde extra bankjes. Ideaal dus om uw drankje of badjas op te plaatsen.

Non-canopy barrel sauna

Wilt u toch liever alle beschikbare ruimte benutten? Dan kiest u best voor de sauna barrels uit de non-canopy collectie! De non-canopy versie van de barrelsauna heeft geen extra bankjes aan de buitenzijde. Hier wordt de maximale binnenruimte benut.

Elke Reindeer barrel sauna...

Elke Reindeer barrel sauna bestaat zoals eerder gezegd uit rood ceder hout. De Reindeer sauna barrels worden geleverd met een standaard elektrische kachel of een houtkachel, te kiezen door de klant. De cabine is zo afgewerkt dat nagels en schroeven perfect verdwijnen onder de roestvrij stalen banden rond de barrel sauna. De cabines zijn eenvoudig monteerbaar en worden steeds geleverd met een bijbehorende zandloper, sauna emmer en thermometer.

 

Wilt u deze barrel sauna's van dichtbij bewonderen? Dat kan! Elke Gervi showroom heeft een sauna barrel exemplaar uitgestald in de showroom. Kom dus gerust eens langs en geniet van echt sauna plezier. U vindt ook meer informatie en prijzen in de webshop!

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken