01

Sensationeel en essentieel

Essentiële oliën... enkel sensationeel of echt essentieel voor u? 

Wat is aromatherapie en hoe werkt het precies? Welke essentiële olie dient waarvoor? Hoe gebruikt men een essentiële olie? Weet u het antwoord niet op minstens 1 van deze vragen... Dan is deze workshop bestemd voor u! 

 

What's in it for you?

Deze Aaah-romaworkshop wordt exclusief en speciaal aangeboden door Gervi. We geloven dat wellness zowel fysiek als mentaal bevorderend werkt. Daarom worden vaak essentiële oliën gecombineerd met onze wellnessproducten zoals de sauna en de infraroodcabine. Zowel in een sauna als in een infraroodcabine kan u gebruik maken van allerlei essences en essentiële oliën die de sessie een stuk interessanter maken. Maar wat gebruikt men wanneer? En hoe? 

Aaah-romaspecialist tot uw dienst! 

Rita Van Parys zal deze interactieve workshop verzorgen. Ze is haar carrière begonnen als apotheker. Tijdens haar loopbaan maakte ze kennis met alternatieve therapieën waaronder ook aromatherapie

Uiteindelijk is ze voor een carrièreswitch gegaan en deelt ze haar uitgebreide kennis over essentiële oliën. Aromatherapie is een hippe trend die nog steeds in opmars is maar helaas gaat er nog steeds foutieve informatie rond. 

 

Rita van Parys zal tijdens de aaah-romaworkshop haar kennis delen voor een juist gebruik van essentiële oliën voor een optimale doeltreffendheid. Ruik en ervaar zelf aromatherapie zoals u nog nooit heeft ervaren. 

Aromatherapie en wellness

Aroma's zorgen voor een extra beleving tijdens een sauna- of infraroodsessie. Het is een weldaad voor uw fysieke én mentale gezondheid en geeft een extra dimentie aan een wellness-sessie. 

 

Eucalyptus en alpenden zijn geliefd onder fervente sauna- en infraroodgebruikers. De geur doet u instant denken aan wellness en daarnaast zijn de voordelen talrijk! Vooral in het najaar...

 

Maar is méér, zoveel méér! Alleen al bij Gervi heeft u keuze uit meer dan 10 geurconcentraten en essentiële oliën. 

 

Tijdens de Aaah-romaworkshop tilt Rita uw sauna- en infraroodbeleving tot een héél ander niveau! Ontdek een nieuwe wereld van allerlei essences en essentiële oliën die u alleen maar goed zullen doen...

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken