7 unieke wellness rituelen

 

Maak kennis met 7 unieke wellness rituelen voor uw sauna, infrarood- of stoomcabine.

 

Finland - Dit sauna ritueel heeft een intensief karakter, maar na afloop volgt dan ook de beloning; een ongeëvenaarde relaxatie… van zowel body als mind.

 

Zout - Het inademen van lucht verrijkt met kleine zoutpartikels heeft een onschatbare waarde voor uw gezondheid.

 

Detox - Door de warmte openen uw poriën zich en gaat u transpireren (net zoals bij een stevige sportinspanning). Op deze manier ontdoet uw lichaam zich van afvalstoffen en wordt het van binnenuit grondig gereinigd.

 

Relax - Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om alle externe stimulans en afleiding achter u te laten en bewust tijd te maken voor rust en ontspanning. Zo is wellness niet alleen een detox voor uw lichaam, maar ook voor uw geest.

 

Energy - Dit ritueel is geschikt voor bij de start van uw dag en/of vóór het uitvoeren van een belangrijke opdracht... Het maakt u niet slaperig, maar geeft u net de kick om te starten (die koffie heeft u niet meer nodig...).

 

Kids - Wellness verhoogt hun weerstand (waardoor ze minder vatbaar zijn voor griepjes, verkoudheden). Maar ook vinden ze het leuk om samen met hun ouders wellness te ervaren en samen tijd door te brengen, zonder afleiding van buitenaf. Bovendien leren ze hoe fijn het soms ook kan zijn om tot rust te komen.

 

Sleep - U heeft moeite met inslapen of tot rust komen ’savonds? U blijft maar piekeren éénmaal in bed? Wellness kan ervoor zorgen dat u terug zorgeloos inslaapt. Dit ritueel is eerder rustig (geen extreme temperaturen). U kan tijdens de sessie een magazine of boek lezen om uw gedachten te verzetten. Neem na afloop een lauwe douche.

 

Wilt u graag het boekje "7 wellness rituelen voor uw sauna, infrarood- of stoomcabine" ontvangen in digitaal formaat? Klik dan hieronder en download het E-book.

E-book: 7 Wellnessrituelen

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken